Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

101 afișări

GREVĂ japoneză, timp de trei zile, în majoritatea PRIMĂRIILOR din ţară: angajaţii poartă banderole albe. UPDATE: La Sibiu, ghişeele primăriei au fost închise. Activitatea din administraţie, BLOCATĂ

Este grevă japoneză, miercuri, în majoritatea primăriilor din ţară, angajaţii poartă banderole albe, iar la Iaşi oamenii au ieşit în faţa Consiliului Judeţean, nemulţumiţi de Legea Salarizării unice şi se gândesc la un miting pentru săptămâna viitoare când legea intră la vot în Camera Deputaţilor.

FOTO Avionul “Sarmizegetusa” a intrat în flota Tarom şi a fost ”botezat” cu tunuri cu apă

Avionul Boeing 737-800, achiziţionat recent şi numit “Sarmizegetusa”, a fost prezentat miercuri dimineaţa oficialităţilor. Printre cei prezenţi la eveniment, s-au numărat premierul Sorin Grindeanu, miniştrii Transporturilor şi Internelor, Liviu Dragnea şi ambasadorul Hans Klemm. Noua aeronavă a fost ”botezată” cu tunuri cu apă.

Un autobuz care ducea oamenii la serviciu, în Târgu Mureş, a fost cuprins de flăcări

Un autobuz care efectua transportul public de persoane în municipiul Târgu Mureş a fost cuprins, miercuri dimineaţă, de flăcări, din cauza unui scurtcircuit sub capota motorului, toţi pasagerii fiind evacuaţi de şofer.

Liviu Dragnea: România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină clasică

România a fost admisă, marţi, pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină clasică, iar joi va primi diploma de certificare, în plenul World Organization for Animal Health (OIE), a anunţat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pe pagina sa de socializare.

Prima imagine cu atacatorul care a ucis 22 de persoane pe Manchester Arena. Povestea lui Salman Ramadan Abedi, un cunoscut al serviciilor de informaţii

Salman Ramadan Abedi, în vârstă de 22 de ani, este principalul suspect în cazul atentatului terorist de pe Manchester Arena, cel mai grav atac din Marea Britanie, din ultimii 12 ani. Poliţia a confirmat identitatea acestuia, după ce oficiali din SUA au dat informaţia mai departe presei, aparent împotriva dorinţei poliţiei britanice şi a serviciilor de securitate, scrie The Guardian.

Una dintre cele mai periculoase zone de pe Everest a dispărut. ,,Hillary Step nu mai există''

Hillary Step este o stâncă aproape verticală localizată în apropierea vârfului muntelui Everest, la altitudine de 8.790 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici