Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

56 afișări

După ATACUL din Manchester, ministrul de interne Carmen Dan va întări măsurile de securitate la concerte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, la Parlament, că măsurile de securitate la concerte vor fi întărite, afirmând că MAI a dispus întotdeauna măsuri de ordine publică, făcând trimitere atât de schimbul de informaţii, cât şi de o prezenţă mai mare a Poliţiei şi Jandarmeriei.

Atacul TERORIST de pe Manchester Arena: 119 răniţi, dintre care douăzeci de persoane, în stare CRITICĂ

Aproximativ douăzeci de persoane sunt în continuare în stare critică după atacul terorist petrecut luni seară la un concert desfăşurat la Manchester, bilanţul total al atentatului fiind de 22 de morţi şi 119 răniţi, a declarat Jon Rouse, directorul pentru servicii medicale şi asistenţă socială din comitatul metropolitan Manchester, potrivit Reuters online.

INFORMARE METEO: Patru zile de ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă de miercuri, de la ora 15.00 şi până sâmbătă la ora 23.00.

GALERIE FOTO Liviu Dragnea a glumit cu Hans Klemm, după achiziţia avionului Boeing 737-800: Vrem bonus două F 16

Liderul PSD Liviu Dragnea a glumit, miercuri, cu ambasadorul SUA Hans Klemm, la evenimentul dedicat intrării în flota Tarom a unui Boeing 737-800, organizat pe aeroportul „Henri Coandă”, el transmiţându-i oficialului american că România vrea bonus două avioane F 16.

Eugen Nicolăescu, validat de Parlament în funcţia de viceguvernator al BNR, declară că este îngrijorat de creşterea economică rapidă a României

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a fost validat, miercuri, în funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale a României şi membru în Consiliul de administraţie al instituţiei, în plenul reunit al Parlamentului, cu 275 de voturi "pentru" şi 39 "contra".

GALERIE FOTO Transalpina ar putea fi deschisă pe 1 iunie. Drumarii din Gorj şi Vâlcea, chemaţi la deszăpezire

Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu au anunţat, miercuri, că drumarii din Gorj şi Vâlcea acţionează pe Trasalpina - Drumul Regelui, cu zece utilaje pentru deszăpezirea şoselei, circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 67C putând fi reluată pe 1 iunie, doar în timpul zilei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici