Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

132 afișări

Care este procedura pentru "a schimba un bec" în arhiva SIPA

Efectuarea intervenţiilor tehnice în unităţile în care se ţin informaţii clasificate e reglementată de două acte normative, care prevăd că accesul e permis "numai angajaţilor unităţii care deţin autorizaţii", la cel mai înalt nivel de secretizare a informaţiilor pe care le-ar putea cunoaşte.

O fetiţă de patru luni a murit în urma complicaţiilor rujeolei

O fetiţă de patru luni a murit în urma complicaţiilor rujeolei, boală pe care ar fi luat-o de la mama ei, o minoră nevaccinată. Acesta este al şaselea deces cauzat de rujeolă în judeţul Dolj şi al 27-lea în ţară, în ultimele luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pasagerii şi şoferul unui microbuz, răniţi după ce vehiculul a fost acroşat de un TIR

Trei pasageri şi şoferul unui microbuz, care efectua curse între Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti, au fost răniţi, vineri dimineaţa, după ce vehiculul a fost acroşat de un TIR care a derapat, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Bujoreni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

69.000 lei au fost furaţi de la banca jefuită joi în Capitală. Autorul nu a fost identificat şi este în continuare căutat

Poliţia Capitalei anunţă că suma sustrasă de la banca din Capitală, jefuită joi, este de aproximativ 69.000 lei. Autorul este căutat de poliţişti.

Primăria Sectorului 5 a alocat aproape 400.000 lei pentru consolidarea şcolii unde s-a prăbuşit tavanul

Consiliul Local Sector 5 a aprobat, joi seară, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, aprobând pentru Şcoala Gimnazială nr. 141, unde s-a prăbuşit un tavan, un buget de aproape 400.000 de lei pentru amenajarea şi consolidarea unităţii de învăţământ.

O depreciere a leului în următoarele 12 luni, anticipată de peste 70% dintre analiştii financiari ai CFA. Până unde ar ajunge cursul euro/leu

Peste 70% dintre analiştii financiari ai CFA România anticipează o depreciere a leului în următoarele 12 luni. În ceea ce priveşte indicatorul de creştere economică, acesta a crescut în aprilie 2017, faţă de luna anterioară, la valoarea de 60,8 puncte, a transmis instituţia.

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă cascadă din lume poate fi admirată în siguranţă,după amenajări eco-turistice

Cea mai frumoasă cascadă din lume, Cascada Bigăr, din judeţul Caraş-Severin, poate fi vizitată în siguranţă, oamenii pot coborî până la baza acesteia pentru a o admira, începând din această lună, după ce lucrările de amenajare eco-turistică au fost finalizate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici