Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

62 afișări

Legea salarizării stârneşte PROTESTE în ţară: angajaţii din domeniul sanitar-veterinar au ieşit în Alba/ Aproximativ 100 de profesorii şi muzeografi au ieşit în stradă la Iaşi

Circa 50 de angajaţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba protestează, luni, în faţa instituţiei, nemulţumiţi de Legea salarizării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul de la depozitul cu arhive din Ilfov n-a fost declarat stins nici după trei zile

Incendiul izbucnit vineri la un depozit cu arhive din localitatea Dărăşti, judeţul Ilfov, nu a fost declarat stins nici la această oră, la faţa locului fiind în continuare două autospeciale de stingere, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov.

Începe sesiunea specială a Bacalaureatului. Luni, proba de comunicare orală în limba română

Sesiunea specială a Bacalaureatului începe, luni, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, fiind urmată de cea în limba maternă, potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale.

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 şi-a reluat lucrările cu reaudierea lui Mircea Geoană: Băsescu m-a sunat în 2008 pentru a nu-l pune pe Cătălin Voicu ministru de Interne

Comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 şi-a reluat lucrările, luni, la ora transmiterii acestei ştiri, cu reaudierea candidatului PSD la acel scrutin, Mircea Geoană, în cursul zilei urmând a fi audiaţi secretarii de stat din MAI din acel moment şi fostul preşedinte AEP.

Director proiect: Laserul de la Măgurele va fi complet operaţional în 2019. Primele teste au început

Laserul de la Măgurele, cel mai puternic din lume din punct de vedere al cercetării aplicate, va fi complet operaţional în 2019, componentele fiind instalate deja.140 de cercetători din 20 de ţări au început testarea sistemelor şi echipamentelor, a declarat directorul proiectului, Nicolae Zamfir.

Comisarul european Corina Creţu: Reconstrucţia în urma dezastrelor naturale va fi finanţată în proporţie de 95% din fonduri europene

Parlamentul European şi Consiliul UE au ajuns recent la un acord privind finanţarea în proporţie de 95% a operaţiunilor de reconstrucţie după dezastre naturale, din Fondul european de dezvoltare regională, a declarat comisarul european pentru politică regională Corina Creţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici