Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

179 afișări

O zi liberă pentru comunitatea maghiară şi un proiect de lege al UDMR, votate în Parlament. Deciziile, luate înaintea moţiunii la care PSD are nevoie de susţinerea Uniunii. Tăriceanu:A arătat disponibilitate de a nu constitui o piedică

Comisia de administraţie a Senatului a adoptat, luni, un proiect de lege privind consacrarea zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunităţii maghiare din România, angajatorii putând acorda la cerere zi liberă pentru persoanele care aparţin comunităţii maghiare.

Fostul vicepreşedinte ANAF, Romeo Nicolae, trimis în judecată de DNA, achitat de Tribunalul Prahova

Fostul vicepreşedinte ANAF, Romeo Nicolae, trimis în judecată de DNA Ploieşti pentru trafic de influenţă, a fost achitat, luni, de Tribunalul Prahova. Decizia nu este defintivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aeroportul Otopeni: Pasagerilor li se recomandă să vină la aerogară cu trei ore înaintea decolării

Administratorii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care coordonează aeroporturile Otopeni şi Băneasa, le recomandă pasagerilor să sosească în aerogară „cu trei ore înaintea orei de zbor”, pentru a avea timp suficient la îmbarcare.

Autorul atacului cu vehicul din Londra, acuzat de atac terorist

Bărbatul suspectat că a condus vehiculul care a lovit în cursul nopţii un grup de musulmani, în oraşul Londra, a fost identificat, individul, probabil cu opinii de extremă-dreapta, fiind arestat preventiv pentru tentativă de crimă şi atac terorist, relatează Sky News şi BBC.

Michel Barnier: Negocierile UE-Marea Britanie au început "constructiv"; Brexit se va desfăşura "ordonat"

Negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie au început "în mod constructiv", cele două părţi convenind ca Brexit să se desfăşoare într-o manieră "ordonată", afirmă Michel Barnier, reprezentantul Comisiei Europene în discuţii.

Unde merg cele 140 de milioane de euro, economisirile românilor pentru pensie

Economisirile românilor pentru pensie ajung în Germania, Italia, Polonia, Austria. Fondurile de pensii private au 140 milioane de euro investite în acţiuni străine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici