Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

53 afișări

RĂSTURNARE de situaţie: PSD şi UDMR nu s-au mai înţeles. UDMR NU va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Toate proiectele solicitate de Uniune au fost blocate în Parlament

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că PSD şi UDMR nu au căzut la un acord cu privire la proiectul privind scăderea pragului de reprezentare a minorităţilor pentru folosirea limbii materne în administraţie, iar comisiile de marţi au fost anulate.

ÎCCJ aşteaptă extrădarea lui Sebastian Ghiţă pentru ultimul cuvânt în dosarul cu Iulian Bădescu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a stabilit marţi un nou termen pentru 19 septembrie în dosarul în care Sebastian Ghiţă e judecat alături de fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pentru a-i da posibilitatea fostului deputat să-şi exprime ultimul cuvânt în persoană, la instanţă.

Prima şedinţă de Guvern după declanşarea crizei politice, convocată astăzi, AMÂNATĂ

Şedinţa de Guvern, ce urma să aibă loc marţi, la ora 12.00, a fost reprogramată pentru joi, după moţiunea de cenzură, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

Dosar nou pentru Mircea Sandu. Fostul preşedinte FRF, urmărit penal pentru luare de mită şi spălare de bani. Surse: Plângere făcută de omul de afaceri Adrian Mititelu, fost patron FC U Craiova

Fostul preşedinte FRF, Mircea Sandu, a ieşit de la sediul DNA după aproape o oră de audieri, avocatul acestuia, Cristian Ene, declarând că acesta are calitatea de suspect într-un dosar nou privind infracţiuni de luare de mită şi spălare de bani. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, s-a prezentat, marţi dimineaţă, la sediul DNA, declarând că nu ştie în ce dosar sau calitate a fost chemat de procurori.

Jose Mourinho, fost antrenor al Real Madrid, acuzat în Spania de fraudă fiscală, la fel ca Cristiano Ronaldo

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, este acuzat de procurii spanioli că a fraudat fiscul cu 3,3 milioane de euro, în perioada în care a pregătit-o pe Real Madrid, informează Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici