Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

152 afișări

Moţiunea de cenzură, votată miercuri în plen. Care sunt ultimele calcule ale celor două tabere

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu este votată miercuri în plenul reunit al Parlamentului. Calculele sunt făcute de ambele părţi şi amândouă lasă impresia că deţin cifra corectă. Şi totuşi, va pica sau nu Cabinetul Grindeanu?

Orban: PNL va fi în sală la moţiunea de cenzură. Lipsa de cvorum, în interesul lui Dragnea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că parlamentarii PNL vor fi prezenţi în sală la votul moţiunii de cenzură pentru a împiedica fraudarea voturilor şi a-şi exprima poziţia critică, afirmând că nerealizarea cvorumului este în interesul liderului PSD, Liviu Dragnea.

Video Patru persoane rănite grav după ce maşinile lor s-au ciocnit şi au luat foc

Patru persoane au fost rănite grav în timpul nopţii de marţi spre miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Naţional 7, în Merişani, judeţul Argeş. În urma impactului, maşinile au luat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2017, SUBIECTE şi BAREM la MATEMATICĂ. Elevii de clasa a VIII-a susţin miercuri a doua probă a examenului

Subiectele si baremul de la proba de matematică de la EVALUARE NAŢIONALĂ 2017 vor fi publicate pe Mediafax.ro şi pe portalul Ministerului Educaţiei, EDU.RO.

Preşedintele Klaus Iohannis va lua o decizie privind Legea salarizării săptămâna viitoare

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că va lua o decizie în privinţa Legii salarizării, săptămâna viitoare, menţionând că atunci se împlineşte şi termenul limită pentru promulgare.

Video Operaţiune a poliţiei în centrul Bruxellesului, în cadrul unei alerte de tip terorist. Individ care avea asupra sa o centură explozivă, împuşcat de poliţişti

O operaţiune a poliţiei a avut loc, marţi seară, în centrul oraşului Bruxelles, iar mai multe zone au fost evacuate, auzindu-se explozii şi focuri de armă, relatează presa belgiană. Un presupus militant islamist care avea asupra sa o centură explozivă a fost împuşcat de forţele de ordine, anunţă autorităţile, precizând că situaţia este sub control.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici