Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

53 afișări

FOTO, VIDEO | INUNDAŢII în Alba: Furtuna a făcut ravagii în Apuseni. Zeci de gospodării lovite de viituri şi mai multe drumuri blocate sau distruse

Peste 40 de gospodării au fost inundate şi şapte drumuri comunale şi judeţene din Munţii Apuseni sunt blocate, inundate sau chiar rupte de viituri, miercuri, în urma ploilor torenţiale.

Olguţa Vasilescu: Cred că o să ne retragem toţi demisiile să asigurăm interimatul până la numirea noului guvern/ Ce spune despre colegii care nu au votat moţiunea sau au absentat şi despre numirea ei în funcţia de premier

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că foştii miniştri din Guvernul Grindeanu şi-ar putea retrage demisiile şi ar putea asigura interimatul până la numirea noului guvern.

Ludovic Orban: PSD-ALDE, nu mai are majoritate absolută. Preşedintele poate să desemneze alt candidat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că rezultatul votului la moţiunea de cenzură arată că PSD-ALDE nu mai au majoritate absolută în Parlament, afirmând că în acest context preşedintele Klaus Iohannis ar putea să desemneze un alt candidat pentru funcţia de premier.

Curtea Constituţională OBLIGĂ şefii de Parchete şi instituţii, care nu se află în subordinea Parlamentului, să vină la comisii

Curtea Constituţională a României a respins miercuri contestaţia făcută de 82 de deputaţi PNL şi USR privind modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor şi a stabilit că şefii de instituţii publice, cum ar fi preşedintele ÎCCJ, al CSM sau procurorul general, trebuie să se prezinte la comisii.

ANALIZĂ Criza politică ne costă cel puţin 2,2 miliarde de euro prin bursă, dobânzi, PIB şi importuri

În săptămâna 15-22 iunie, marcată de criza politică, finanţările externe se scumpesc cu opt milioane de euro, capitalizarea Bursei pierde 122 de milioane de euro, aportul la PIB scade cu două miliarde de euro, iar importurile se scumpesc cu 13 milioane de euro, arată calculele MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici