Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

244 afișări

Fenomenul se generalizează. 14 miniştri ai Guvernului Grindeanu, demis ieri în Parlament, au depus cereri de retragere a DEMISIEI. Acest "act" nu este prevăzut în legislaţie

Numărul miniştilor care au cerut retragerea demisiei se ridică la 14 membri ai Cabinetului Grindeanu. Cererile de retragere a demisiei au fost depuse la cabinetul prim-ministrului, însă "instituţia" retragerii demisiei nu există în legislaţia în vigoare, au spus pentru MEDIAFAX surse oficiale. Miercurea trecută, toţi miniştrii lui Grindeanu, cu excepţia ministrului Comunicaţiilor, Augustin Jianu, şi-au depus în bloc solicitarea de a-şi înceta activitatea în executiv.

Tudorel Toader: Demisia mea devine irevocabilă pe 30 iunie. Am convingerea că până atunci vom avea Guvern

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiţiei, a declarat, joi, că demisia sa devine irevocabilă pe 30 ianuarie, dată până la care speră că vom avea un nou Guvern. Toader spune că a avut o discuţie cu Călin Popescu Tăriceanu despre situaţia juridică a demisiilor şi despre legile justiţiei.

Traian Băsescu, după căderea guvernului Grindeanu: Culmea penibilului ca miniştrii PSD să îşi retragă demisiile

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, joi, că este culmea penibilului ca miniştii demisionari ai PSD care au votat căderea Guvernului din care făceau parte, acuzându-l de incompetenţă în îndeplinirea programului de guvernare, să îşi retragă demisiile.

Populaţia planetei va ajunge la opt miliarde în 2023, dar în România va scădea. Pentru prima dată în istorie, numărul celor peste 60 de ani va ajunge la 1 miliard

Populaţia planetei va ajunge la opt miliarde de locuitori în 2023, dar în România va scădea cu aproximativ 15%, arată un raport anual prezentat de Organizaţia Naţiunilor Unite, informează The Guardian.

Hackerii ruşi au atacat 21 de sisteme electorale din Statele Unite

Hackerii ruşi au avut ca ţinte 21 de sisteme electorale din Statele Unite la alegerile din 2016, un număr mic dintre acestea au fost sparte, dar nu există niciun fel de dovezi potrivit cărora voturile au fost manipulate, conform agenţiei Reuters.

O patiserie din Craiova donează produsele nevândute celor cărora le este foame. Pachetele cu plăcinte, pizza ori cornuri, însoţite de un mesaj sugestiv

O patiserie din Craiova donează produsele nevândute persoanelor cărora le este foame. Pachete cu plăcinte, pizza ori cornuri, însoţite de mesajul ”Poate ţi-e foame”, sunt lăsate pe pragul de la intrarea în patiserie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici