Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

76 afișări

Corturi şi containere anticaniculă în cele mai aglomerate puncte din Bucureşti. Primarul Capitalei a cerut conducerii RATB să fie cât mai puţine maşini fără aer condiţionat

Primăria Capitalei va amplasa 20 de corturi şi zece containere anticaniculă în cele mai aglomerate puncte ale Bucureştiului, având în vedere alerta de caniculă anunţată de meteorologi pentru sudul ţării, a anunţat primarul general Gabriela Firea.

FOTO Traficul rutier pe DN 64 este închis pe termen nelimitat, între judeţele Olt şi Vâlcea, din cauza unui pod degradat

Traficul rutier pe DN 64 este închis total, de joi seara, între Vâlcea şi Olt, în Găneasa, unde un pod care traversează un pârâu a fost avariat de precipitaţiile de săptămână trecută. Autorităţile spun că singură variantă ocolitoare este pe drumul judeţean 677, prin Salcia.

Curtea Constituţională: Dispozitiile legislative privind tentativa de abuz în serviciu, neconstituţionale

CCR a constatat, joi, că dispoziţiile articolului 15 din Legea nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, raportate la art.132 din acelaşi act normativ, cu referire la infracţiunea de abuz în serviciu, sunt neconstituţionale.

BREXIT | Theresa May dezvăluie planurile Marii Britanii pentru cetăţenii UE care trăiesc în Regat. Condiţiile în care li se va acorda rezidenţa / Merkel: Este un început bun

Cetăţenii ţărilor Uniunii Europene, aflaţi în Marea Britanie de cel puţin cinci ani, vor avea drept de obţinere a rezidenţei, în contextul Brexit, le-a propus premierul britanic, Theresa May, liderilor europeni, cu ocazia summitului de la Bruxelles. Cancelarul german, Angela Merkel, descrie planurile Regatului în contextul Brexit drept "un început bun".

UE îşi construieşte ARMATĂ. Liderii Uniunii aprobă măsuri pentru crearea unor structuri permanente de apărare şi securitate la nivel comunitar/ Macron: "Este un pas istoric"/ Tusk: "Suntem absolut determinaţi să protejăm cetăţenii"

Liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pentru construirea unor structuri permanente de apărare şi securitate la nivel comunitar, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, catalogând decizia drept "un pas istoric".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici