Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

65 afișări

VIDEO | Mihai Tudose, premierul desemnat, discuţii la Vila Lac 1 cu liderii PSD despre componenţa noului Guvern. Dragnea, înainte de şedinţa informală: Nu sunt tensiuni în organizaţii. Dimpotrivă

Dragnea i-a convocat marţi pe premierul desemnat Mihai Tudose şi noii miniştri la Vila Lac 1, la ora 13.00, pentru o discuţie exploratorie privind structura Guvernului, în condiţiile în care unele ministere se vor comasa, iar altele vor fi unificate. La ora transmiterii acestei ştiri, Liviu Dragnea şi Mihai Tudose se află la Vila Lac 1 împreună cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD, aceasta fiind practic o şedinţă informală a CExN, înainte de cea oficială de miercuri, unde se va vota lista cu miniştri. Tudose a fost anterior la cabinetul liderului PSD, de la Camera Deputaţilor, unde au discutat, potrivit unor surse politice, despre noul Executiv şi despre paşii procedurali de urmat în ceea ce priveşte învestirea.

BREAKING: Dosarul privind alegerile prezidenţiale din anul 2009 a fost ÎNCHIS/ Comisia parlamentară de anchetă ar putea lucra toată vara la acest caz

Dosarul privind alegerile prezidenţiale din anul 2009 a fost închis de procurorii de la Parchetul General, stabilindu-se că "nu s-a decelat niciun element/indiciu de natură să conducă la presupunerea că s-ar fi încercat acte/acţiuni" penale, anunţă instituţia.

Primăria Capitalei vrea să cumpere 100 de autobuze urbane electrice cu staţii de încărcare

Primăria Capitalei vrea să cumpere cel mult 100 de autobuze urbane electrice şi infrastructura necesară încărcării acestora, nefiind stabilit, deocamdată, bugetul necesar, conform unui proiect de hotărâre al Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Cod PORTOCALIU şi cod galben de CANICULĂ: Temperaturile ajung şi la 40 de grade Celsius. Harta zonelor afectate

Meteorologii au emis marţi o avertizare cod portocaliu de caniculă pentru judeţele Dolj, Olt şi Teleorman şi zona joasă a judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi, pentru ziua de joi, când se pot înregistra până la 40 de grade Celsius.

VIDEO | ATAC cu bombă la Kiev. Un colonel din serviciul de informaţii ucrainene, ucis

Un colonel din serviciul de informaţii militare ucrainene a fost ucis, marţi, în urma unui atentat cu bombă, comis în centrul capitalei Kiev, a anunţat Ministerul Apărării, care a catalogat incidentul drept un act terorist, informează site-ul agenţiei Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici