Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

436 afișări

FOTO | Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în Timiş

Trei persoane au fost rănite, joi dimineaţă, după ce un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni bulgari şi un autoturism s-au ciocnit în Timiş, pe autostrada A1 Timişoara - Lugoj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Restricţii de circulaţie în capitală, joi, de Ziua Aviaţiei Române. Ce trasee trebuie EVITATE şi care sunt rutele ocolitoare recomandate - HARTĂ

Traficul rutier va fi restricţionat, joi, pe mai multe artere din Bucureşti, pentru desfăşurarea unei ceremonii militare şi religioase care va avea loc la Monumentul Eroilor Aerului, cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, anunţă Brigada Rutieră.

Cristian Boureanu, judecat sub control judiciar. Decizia poate fi contestată de procurori

Judecătoria Secorului 1 a decis, miercuri, judecarea lui Cristian Boureanu sub control judeciar, în dosarul în care este acuzat că a agresat un poliţist de la Rutieră, masura instanţei putând fi contestată de procurori în cel mult 48 de ore.

Buşoi o acuză pe Firea de interese imobiliare: Singurul motiv pentru un spital metropolitan în Pipera, zonă aglomerată şi lipsită de infrastructură, este creşterea valorii imobiliare

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a criticat, miercuri, decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a construi Spitalul Metropolitan în Pipera, afirmând că zona este aglomerată şi lipsită de infrastructură, iar proiectul are ca scop creşterea valorii imobiliare a zonei.

Comisia Europeană a clasat două proceduri de infringement împotriva României

Procedurile de infrigement privind stabilirea galeriei de avertismente ilustrate care trebuie utilizate pe produsele din tutun şi condiţiile de intrare şi de şedere în România în scopul ocupării unui loc de muncă în calitate de lucrători sezonieri au fost clasate de Comisia Europeană, anunţă MAE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici