Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

151 afișări

Cod galben de caniculă, în 21, 22 şi 23 iulie. La cât ajung maximele şi care sunt judeţele afectate | HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o atenţionare cod galben de caniculă pentru nouă judeţe din vestul ţării, valabilă vineri, sâmbătă şi duminică.

Minivacanţă de patru zile de Sfânta Maria | Românii vor avea o nouă ZI LIBERĂ

 

Bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, între 12 şi 15 august, Executivul urmând să declare ziua de 14 august 2017 ca zi liberă, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului de joi.

Blocarea posturilor din administraţia publică centrală. Tudose: În administraţie sunt cereri de angajare-purtător de ştamplilă, de semnătură, de program

 

Guvernul discută, în şedinţa joi, o ordonanţă pentru blocarea posturilor din administraţia publică centrală, măsura fiind confirmată de premierul Mihai Tudose, care a spus că va exista posibilitatea ca, pe bază de memorandum, miniştrii să poată să face angajări.

Un nou scandal sexual în Biserica Română | Stareţul Mănăstirii Prislop, părintele Celestin Ceuşan, acuzat că a purtat discuţii cu conţinut homosexual, a fost eliberat din funcţie

Stareţul Mănăstirii Prislop, judeţul Maramureş, părintele Celestin Ceuşan, a fost eliberat din funcţie şi mutat disciplinar la altă mănăstire după apariţia unei discuţii cu conţinut homosexual pe o reţea de socializare între acesta şi un fost călugăr, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sisteme antiaeriene S-500 ar urma să intre în dotarea armatei ruse în anul 2020/ Rusia intenţionează să dezvolte drone militare hipersonice

Compania rusă Almaz-Antey efectuează teste de mare altitudine pentru interceptorul sistemului antiaerian S-500, anunţă directorul responsabil de Activităţi externe, Viaceslav Jirkaln, iar armata rusă ar urma să primească noile arme în anul 2020, relatează site-ul agenţiei Tass.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici