Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

397 afișări

FOTO, VIDEO | O persoană a murit, alte 16 au fost rănite, în urma unei furtuni, lângă Bulz, Bihor/ Primar: Cele mai multe victime sunt dintr-o tabără instalată clandestin/ Poliţiştii fac anchetă pentru moarte violentă

O persoană a murit şi 16 au fost rănite, dintre care trei se află în stare gravă, după ce în localitatea Bulz, judeţul Bihor, o furtună puternică a surprins un grup de turişti, într-un camping. Răniţii au fost transportaţi la spital.

Sindicalist: Poliţia e falsificată. Pe hârtie sunt 80.000 poliţişti, în realitate, 40.000 / Statutul poliţistului, discutat de sindicate cu ministrul Internelor şi cu premierul, după ce un agent a fost ucis în gara din Burdujeni

Sindicatele din poliţie discută lun, cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi cu premierul României, Mihai Tudose, despre statutul poliţistului. Întâlnirile vin ca urmare a uciderii unui poliţist în gara din Burdujeni.

Fermierii pot solicita până la 80% din valoarea subvenţiilor APIA, la agenţiile BCR

Fermierii pot solicita deja finanţările necesare lucrărilor agricole pentru campania din 2017 în toate cele 514 agenţii BCR din întreaga ţară. Producătorii agricoli pot obţine astfel finanţări de până la 80% din valoarea subvenţiilor pe care urmează să le încaseze de la APIA.

Cel puţin 35 persoane, ucise în urma unui atac cu un vehicul-capcană în Afganistan/ Bilanţul victimelor, în creştereâ

Cel puţin 35 de persoane au fost ucise şi alte 40 rănite după explozia unui vehicul-capcană în capitala afgană, Kabul, informează oficialii, citaţi de Reuters.

Semnalul de alarmă de la Bruxelles nu sperie guvernul de la Bucureşti. Premierul, despre deficit: „Eurostatul a spus că este 3,2%. Am înţeles, şi?”

Cu un deficit bugetar de 3,2% din PIB în primul semestru, premierul Mihai Tudose nu pare a se impacienta că există riscul ca România să nu se încadreze, la finalul anului, în ţinta de deficit de 3%. „Eurostatul a spus că este 3,2%. Am înţeles, şi? Eu vă spun că 3,2% la jumătatea anului înseamnă sub 3% la sfârşitul anului”, a spus şeful guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici