Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

489 afișări

FOTO Diplome de licenţă fără studii | 106 percheziţii la profesori şi studenţi ai două universităţi/ Rectorul uneia dintre instituţii: Este vizat învăţământul medical

Parchetul General face, miercuri dimineaţa, 106 percheziţii la cadre didactite şi studenţi din cadrul a două universităţi într-un dosar numit "Diplome de licenţă fără studii". Anchetatorii susţin că mai mulţi studenţi străini ar fi plătit să promoveze examenele la Universităţile "Vasile Goldiş" şi "Aurel Vlaicu", din Arad. 36 de persoane sunt cercetate.

VIDEO Dezastru în România | Bilanţul IGSU după ploile din ultimele ore: 30 de persoane rănite, peste 70 de maşini avariate, sute de copaci puşi la pământ şi mai multe case inundate

Treizeci de persoane au fost rănite, în ultimele 24 de ore, din cauza vântului puternic şi a descărcărilor electrice, pompierii intervenind în 17 judeţe unde vremea rea a creat pagube. Aproape 700 de copaci au căzut pe carosabil, 72 de maşini fiind avariate, potrivit bilanţului de miercuri al IGSU.

FOTO, VIDEO | Protest în faţa Primăriei Capitalei. Oamenii, nemulţumiţi de activitatea instituţiei: "Zero benzi pentru biciclete, zero mijloace de transport noi pe stradă, zero proiecte majore, zero locuinţe sociale"

Zeci de oameni s-au strâns, miercuri dimineaţa, în faţa Primăriei Capitalei, pentru a îşi exprima nemulţumirea faţă de activitatea edilului şi a consiliului general, precizând că proiectele anunţate de municipalitate nu au fost duse la îndeplinire. Acţiunea, organizată de mai multe ONG-uri.

Cum va arăta şi cât vom plăti pentru noua carte de identitate, disponibilă de anul viitor | FOTO

Noua carte de identitate va costa aproximativ 20 de euro, preţ ce va fi suportat de cetăţean, şi ar putea fi disponibilă de anul viitor, aceasta având dimensiunea unui permis auto sau a unui card bancar, potrivit informaţiilor prezentate într-o dezbatere publică ce are loc, miercuri, la sediul MAI.

Motivarea Tribunalului Bucureşti: Legea nu prevede obligaţia recuperării prejudiciului în cazul eliberării lui Dan Voiculescu

Legea penală nu prevede obligativitatea ca prejudiciul să fie recuperat în cazul cererii de liberare condiţionată formulată de Dan Voiculescu, motiv pentru care el poate fi pus în libertate, mai ales că el a avut o conduită bună în perioada detenţiei, potrivit motivării Tribunalului Bucureşti.

FOTO, VIDEO | Peste 10.000 de persoane, evacuate pe timpul nopţii, în urma incendiilor de vegetaţie, în Franţa. Parisul cere ajutorul vecinilor europeni

Peste 10.000 de persoane au fost evacuate pe timpul nopţii din departamentul Var, situat în sudul Franţei, din cauza unui nou incendiu de vegetaţie în urma căruia au ars peste 400 de hectare în apropierea comunei Bormes-les-Mimosas, informează Le Figaro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici