Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

241 afișări

FOTO | Fostă fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, în care funcţionau trei firme, distrusă de un incendiu

Aproape 40 de pompieri cu cinci autospeciale au intervenit, luni dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu la o fostă fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, desfiinţată după Revoluţie, în care în ultimii ani şi-au desfăşurat activitatea trei operatori economici.

Patru persoane au fost rănite, după ce o maşină a intrat într-un TIR, în judeţul Caraş-Severin

Patru persoane au fost rănite, între care una grav, luni dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR, la ieşire din localitatea Buchin, judeţul Caraş-Severin. Traficul a fost blocat pe DN6 aproximativ o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan: Dorim să extindem valabilitatea paşaportului de la cinci la zece ani

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat intenţia de a modifica legea în sensul extinderii valabilităţii paşaportului de la cinci la zece ani, după ce Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE) a anunţat că dacă nu va fi rezolvată problema cozilor la paşapoarte va depune plângere.

Ghinea: USR se va poziţiona împotriva revizuirii Constituţiei României privind redefinirea familiei

Liderul USR Liberal Cristian Ghinea a afirmat, într-o postare pe Facebook, că USR se va poziţiona împotriva redefinirii familiei, dovedind astfel că ”susţine şi apără libertăţile şi viitorul românilor”.

Miliardarul Beny Steinmetz, cercetat în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa, a fost reţinut într-un caz de spălare de bani şi dare de mită în Israel

Benjamin "Beny" Steinmetz, trimis în judecată în România în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa şi a unui teren din Snagov, a fost reţinut în Israel pentru presupusa implicare într-un caz spălare de bani şi dare de mită, informează site-ul cotidianului Haaretz.

Unde se ascund fugarii bogaţi ai României. Cele mai răsunătoare cazuri şi secretele lor (I)

Nume celebre, oameni bogaţi condamnaţi şi dispăruţi fără urmă sau găsiţi după mult timp. Agenţia MEDIAFAX vă prezintă cele mai cunoscute cazuri şi ce se ascunde în spatele lor: de la sistemul penitenciar şi până la acuzaţii că Justiţia nu mai e legată la ochi, ci priveşte atent ajutată de servicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici