Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

289 afișări

Ziua Marinei 2017: Peste o mie de forţe MAI vor asigura ordinea la cele 600 manifestări

Peste 1.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi mobilizaţi pentru a asigura ordinea publică în oraşele unde vor avea loc evenimente cu prilejul Zilei Marinei Române, fiind programate 600 de manifestări la care sunt aşteptaţi peste 850.000 de oameni, informează MAI.

Primele rezultate ale controlului la Poliţia Capitalei după scandalul cu medicul târât de poliţişti: Ofiţerul de serviciu, cercetat disciplinar. Posibile fapte de ultraj, investigate de Parchet

Ofiţerul şef de schimb căruia poliţiştii i-au raportat incidentul cu medicul Adrian Cristescu nu a raportat superiorilor şi nici nu a sesizat parchetul, motiv pentru care e cercetat disciplinar, arată primele rezultate ale controlului dispus de IGPR la Poliţia Capitalei.

USR organizează un al doilea referendum intern, după ce Nicuşor Dan a făcut un pas în spate. Tema supusă votului: Fuziunea cu platforma 100 condusă de Dacian Cioloş

Uniunea Salvaţi România va organiza în luna octombrie un referendum intern în cadrul căruia membrii de partid se vor exprima cu privire la oportunitatea ca USR să colaboreze sau chiar să fuzioneze cu platforma România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş.

Gabriel Popoviciu, eliberat pe o cauţiune de 200.000 de lire şi obligat să poarte brăţară de supraveghere

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a fost eliberat, luni, la Londra, pe o cauţiune de 200.000 de lire sterline, acesta fiind nevoit să poarte brăţară de supraveghere, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Miliardarul Beny Steinmetz, cercetat în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa, a fost reţinut într-un caz de spălare de bani şi dare de mită în Israel

Benjamin "Beny" Steinmetz, trimis în judecată în România în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa şi a unui teren din Snagov, a fost reţinut în Israel pentru presupusa implicare într-un caz spălare de bani şi dare de mită, informează site-ul cotidianului Haaretz.

FOTO, VIDEO | Paris: O maşină a intrat în mulţime, pe terasa unei pizzerii. O fetiţă a murit şi 12 persoane au fost rănite/ Autorităţile exclud ipoteza unui act terorist

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 12 au fost rănite, patru fiind în stare gravă, în urma incidentului produs luni seară la periferia oraşului Paris, anunţă autorităţile franceze, precizând că este vorba de un act deliberat, care însă nu este de tip terorist.

Kim Jong-Un a primit planul de atac împotriva insulei Guam, însă pentru moment AMÂNĂ planul de lansare / ”Dacă ar ataca SUA, conflictul va escalada rapid într-un război”

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a declarat, marţi, că pentru moment va amâna punerea în aplicare a planului de lansare a unor rachete în largul Insulei Guam, avertizând însă că va merge mai departe cu planul în cazul în care Washingtonul întreprinde alte "acţiuni necugetate".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici