Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

728 afișări

FOTO, VIDEO | Mii de pelerini din România, Italia, Polonia şi Austria au participat la Privegherea Mariană de la Cacica, din Suceava

Mii de pelerini din România, Italia, Polonia şi Austria au participat la Privegherea Mariană de la Cacica, judeţul Suceava. În fiecare an, aici are loc cel mai mare pelerinaj catolic din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO | Peste 25.000 de pelerini stau la coadă pentru a se ruga la Mănăstirea Nicula

Peste 25.000 de pelerini stau la coadă pentru a se ruga, marţi, la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria de la Mănăstirea Nicula, judeţul Cluj. Unii au înconjurat în coate şi genunchi bisericuţa de lemn din curtea mănăstirii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO, VIDEO | Mii de turişti şi constănţeni asistă la manifestările dedicate Zilei Marinei Române. Programul COMPLET al festivităţilor

Mii de localnici şi turişti asistă, marţi, pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa, la manifestările de Ziua Marinei, fiind prezent şi preşedintele Klaus Iohannis. În total, în organizarea manifestării şi desfăşurarea evenimentelor sunt implicaţi 3.000 de militari de la Forţele Navale.

Alertă METEO | Cod galben de vânt în şapte judeţe din România

ANM a emis, marţi, atenţionări cod galben de vânt, majoritatea valabile până la ora 15.00, pentru şapte judeţe din ţară.

VIDEO | Procurorii cer arestarea a şapte persoane care au provocat un scandal pe o plajă din Mamaia. Un poliţist care a încercat să intervină a fost atacat cu un cuţit

Procurorii cer arestarea a şapte bărbaţi din Ialomiţa care au provocat un scandal pe o plajă din Mamaia şi au agresat un poliţist aflat în timpul liber, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

VIDEO | Şase adulţi şi un minor care intenţionau să iasă ilegal din România au fost depistaţi la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II –Csanadpalota au depistat şapte persoane din Irak, Iran şi Afganistan care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunse într-un loc special amenajat în podeaua platformei remorcii mijlocului de transport, anunţă IGPF.

Unde se ascund fugarii bogaţi ai României. Cele mai răsunătoare cazuri şi secretele lor (II)

Lista bogaţilor care au fugit din ţară de frica dosarelor penale este lungă. Pentru unii, aşa cum e Alexander Adamescu, s-a dovedit însă că şi extrădarea poate fi un proces de durată. Mărturiile lor au scos la iveală de ce preferă să ajungă deţinuţi în alte state, departe de închisorile româneşti.

UPDATE Kim Jong-Un a primit planul de atac împotriva insulei Guam, însă pentru moment AMÂNĂ lansarea acestuia / "Dacă ar ataca SUA, conflictul ar escalada rapid într-un război"

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a declarat, marţi, că pentru moment va amâna punerea în aplicare a planului de lansare a unor rachete în largul Insulei Guam, avertizând însă că va merge mai departe cu planul în cazul în care Washingtonul întreprinde alte "acţiuni necugetate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici