Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1143 afișări

FOTO | Accident la Braşov: Patru persoane au fost rănite, între care două femei însărcinate şi un copil

Patru persoane au fost rănite, marţi seara, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1, la ieşirea din Braşov spre Ghimbav, în urma impactului dintre un autoturism şi o autoutilitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tudorel Toader: Nu cred că procurorul general trebuie să întrebe CSM ce să facă şi ce nu/ Ministrul Justiţiei va sesiza Inspecţia Judiciară cu privire la Augustin Lazăr

UPDATE Ministrul Justiţiei a declarat, miercuri, că va avea o discuţie cu Augustin Lazăr, după care va sesiza Inspecţia Judiciară referitor la refuzul procurorului general de a remite Comisiei parlamentare de anchetă o copie a dosarului privind alegerile din 2009. Toader va sesiza Inspecţia Judiciară.

Platforma România 100, despre referendumul pe tema fuziunii cu USR: Iniţiativă exclusivă a USR

Fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa a afirmat, într-o postare pe Facebook, că referendumul pe tema fuziunii cu USR este ”o iniţiativă exclusivă a USR”, aceasta nefiind discutată sau agreată cu platforma România 100.

Astăzi încep lucrările de reabilitare a Parcului Central din Cluj după Untold, în valoare de 300.000 de lei

Azi începe reabilitatea Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfăşurat o parte din festivalul Untold. Costurile ajung la aproape 300.000 de lei şi sunt suportate de organizatorii festivalului.

Sistemele de alarmă de pe Insula Guam au fost activate, iar locuitorii au intrat în panică

Locuitorii Insulei Guam au fost panicaţi de sirenele unei alarme care semnalizau un posibil pericol civil, ele fiind activate marţi, aproape de mizeul nopţii, însă autorităţile locale au precizat că acestea au fost activate de o eroare umană şi că nu există pericole, relatează Politico.com.

China: Criza din Peninsula Coreea a ajuns într-un punct de cotitură

Un oficial al Guvernului de la Beijing a transmis, marţi, un avertisment în privinţa crizei din Peninsula Coreea, despre care spune că a intrat într-un moment de cotitură şi că este timpul să fie demarate negocierile pentru pace, relatează France 24.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici