Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

118 afișări

Ministrul Justiţiei în discuţii cu sindicatele ANP despre condiţiile din închisorii şi veniturile angajaţilor. UPDATE: Mărirea salariilor, finalizată prin OUG săptămâna următoare

Ministrul Justiţiei a discutat miercuri cu sindicatele din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, întâlnire în urma căreia s-a stabilit ca salariile personalului din penitenciare să fie mărite cu 15% prin ordonanţă de urgenţă, care va fi finalizată săptămâna următoare, anunţă federaţia.

Tudorel Toader, despre Puiu Popoviciu: Sunt surprins că a putut să plece din ţară exact înainte de hotărâre. Azi, maine trimitem documentele de extrădare

Ministrul Justiţiei a declarat, miercuri, că va trimite documentele de la instanţă către autorităţile londoneze, în vederea extrădării omului de afaceri Gabriel Popoviciu, Toader precizând că este surprins că acesta a putut pleca din ţară înainte de decizia de condamnare.

Eurostat: România are cea mai mare creştere economică din UE în trimestrul II din 2017

România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, de 5,7%, în al doilea trimestru din 2017, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, fiind urmată de Letonia, cu 4,8%, arată un raport al Eurostat, publicat miercuri.

Noi căi de acces la metrou, închise. Sunt vizate staţiile Eroilor, Politehnica, Preciziei şi Gorjului

Câte una din căile de acces la fiecare din staţiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei şi Gorjului va fi închisă în perioada 16-22 august, pentru modernizarea sistemului de control, potrivit Metrorex.

FOTO | Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale. Într-un parc dărâmat au apărut tobe şi talgere

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele staţii muzicale urbane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici