Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

42 afișări

TRAGEDIE lângă Bucureşti: O femeie s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cei trei copii ai săi. Un bilet de adio, găsit de poliţişti/ UPDATE: Circulaţia a fost reluată, însă trenurile spre/dinspre litoral circulă cu întârzieri | FOTO

O femeie şi cei trei copii ai săi au murit spulberaţi de un tren care circula de pe ruta Bucureşti-Constanţa, care poate atinge până la 160km/h pe anumite tronsoane de drum. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba de un act suicidal, anchetatorii găsind un bilet de adio. „Îmi pare rău, nu mai suportam”, sunt cuvintele scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani. Chiar dacă fratele femeii, ajuns la locul tragediei, a susţinut că sora sa nu avea probleme în căsnicie, aceasta ar fi vrut să divorţeze în 2008 de sotul său, însă şi-a retras acţiunea anul următor.

Sute de persoane la cozi, o nouă zi de aglomeraţie la Direcţia Paşapoarte din Pipera. Oamenii, direcţionaţi la sediul din Amzei: "Ne-am luat apă, mâncare şi răbdare la noi"

Sute de oameni s-au strâns, joi dimineaţa, la sediul Direcţiei de Paşapoarte din Pipera, fiindu-le permis accesul de la ora 7.00, ghişeele urmând a fi deschise la 8.30. O parte dintre solicitanţi a fost direcţionată către sediul din Piaţa Amzei. La direcţiile din ţară situaţia e similară.

Canada va trimite trupe şi avioane de luptă la Constanţa, pentru operaţiuni NATO

Forţele armate canadiene (CAF) vor trimite aproximativ 135 de militari şi patru avioane de luptă CF-18 Hornet, la Constanţa, pentru a participa la operaţiunile aeriene ale NATO care vor avea loc între lunile septembrie şi decembrie, relatează site-ul 45enord.ca.

Florian Coldea, conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii. Rectorul SNSPA care i-a analizat dosarul: "Cine să vină să predea? La arhitectură, predau arhitecţi, la medicină, predau medici"/ Comisie: Vom cere lămuriri de la SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a dat concurs pentru un post de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" (ANIMV) a SRI şi a fost admis, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Remus Pricopie, membru al comisiei de concurs.

Cel mai bogat om din Africa vrea să investească miliarde de dolari în Europa şi Statele Unite

Cel mai bogat om din Africa, nigerianul Aliko Dangote, intenţionează să investească între 20 şi 50 de miliarde de dolari în Europa şi Statele Unite până în 2025, în domenii precum energie regenerabilă şi industrie petrochimică, potrivit Bloomberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici