Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

187 afișări

FOTO, VIDEO | Un al DOILEA atac terorist a fost oprit de poliţia spaniolă, la câteva ore după atentatul de la Barcelona

Autorităţile spaniole au anunţat că forţele de poliţie au ucis cinci suspecţi, care purtau centuri cu explozibil, în oraşul Cambrils, pentru a opri un al doilea atac terorist, la doar câteva ore după atentatul de la Barcelona, informează BBC News online.

Ministerul Afacerilor Externe: Doi români au fost răniţi în atentatul din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că doi români au fost răniţi în atentatul produs joi seara în Barcelona, soldat cu moartea a 13 persoane şi rănirea a peste 100.

Ministrul Economiei: Memorandum pentru un producerea unui transportor blindat 8X8, în România

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat, joi la Ploieşti, că săptămâna viitoare, la Guvern, se va semna un memorandum cu o companie americană pentru producerea unui transportor blindat 8X8, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ANM: Vreme caniculară vineri şi sâmbătă. Izolat, temperaturile ajung şi la 37 de grade

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică, valabilă vineri şi sâmbătă, vremea urmând să fie călduroasă în toate regiunile şi, local, caniculară, temperaturile ajungând, izolat, chiar la 37 de grade Celsius.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici