Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

407 afișări

UPDATE | MAE actualizează bilanţul: Trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatul de la Barcelona, dintre care doi bărbaţi de 33 şi 42 de ani/ Reprezentant al românilor din Europa: Starea turiştilor ar fi stabilă

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, vineri dimineaţă, că a fost identificată o a treia victimă de cetăţenie română, în urma atacului terorist de la Barcelona de joi seara, starea acesteia nefiind gravă.

FOTO | Principalul suspect al atacului din Barcelona susţine că actele i-au fost furate/ Paris: Nu există informaţii că suspecţii în cazul atacului de la Barcelona ar avea legături cu Franţa

Principalul suspect pentru atentatul terorist din Barcelona este Driss Oukabir, cel care închiriase furgoneta care a intrat în plin în oamenii de pe bulevardul central al oraşului, omorând 13 şi rănind peste 80. Gerard Collomb, ministrul francez de Interne, a declarat ulterior că nu crede că există vreo legătură între presupuşii autori ai atentatului de la Barcelona şi Franţa după ce presa a scris că acesta este originar din oraşul francez Marsilia.

Turişti rătăciţi în Munţii Apuseni: Salvamontiştii intervin pentru recuperarea celor doi

Şapte salvamontişti intervin de 12 ore pentru salvarea şi recuperarea a doi turişti maghiari care s-au rătăcit în Munţii Apuseni, pentru că nu au respectat marcajul turistic şi au ajuns într-o zonă periculoasă, de unde nu au mai putut coborî, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei mai bogaţi preşedinţi de Consilii Judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Maricel Popa sunt printre cei mai bogaţi şefi de CJ, conform declaraţiilor de avere postate pe paginile de internet ale acestor instituţii.

Peste 64.000 de locuri de muncă vacante în al doilea trimestru din 2017, cele mai multe în ultimii 9 ani

Numărul locurilor de muncă vacante a ajuns la 64.100 în al doilea trimestru din 2017, cele mai multe din 2008, în creştere cu 1.900 faţă de trimestrul anterior şi cu 7.000 faţă de acelaşi trimestru al anului trecut, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

PROGNOZA METEO: Vreme caniculară vineri şi sâmbătă. Izolat, temperaturile ajung şi la 37 de grade

Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice şi sud-vestice, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în special în Câmpia Română şi în Câmpia de Vest, informează ANM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici