Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

183 afișări

Directorul general al Tarom a demisionat/ Premierul Tudose: Nu l-am convins eu, nu am vorbit cu el / Tăriceanu: În ultimii ani, companiile aeriene prosperă, numai Taromul nostru intră în picaj

Directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia, luni dimineaţă. Decizia sa a fost luată după ce la ultima şedinţă de guvern premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

AGLOMERAŢIE la noul sediu al Serviciului de Paşapoarte din mall-ul Plaza România / UPDATE: Premierul Mihai Tudose, în control: "În sfârşit, un semn de civilizaţie"

Premierul Mihai Tudose a ajuns, luni dimineaţă, la sediul nou al Serviciului de Paşapoarte, deschis luni în Plaza România, acolo unde câteva zeci de persoane stau la coadă pentru eliberarea actelor. Premierul Mihai Tudose i-a felicitat, luni, pe prefectul Capitalei şi ministerul Afacerilor Interne pentru deschiderea noului sediu al Serviciului de Paşapoarte din mall-ul Plaza România, precizând că este "în sfârşit, un semn de civilizaţie".

Fosta fabrică Poiana din Braşov, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa dulciurilor, a fost scoasă la vânzare cu 2 milioane de euro

Mondelez România, fosta Kraft Food, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa dulciurilor, vrea să vândă fosta fabrică Poiana din Braşov, cu minimum 2 milioane de euro (fără TVA), transmite corespondentul MEDIAFAX.

#CentenarulRosu: O campanie eveniment. De la Revoluţia Bolşevică, la umbrele întunecate ale trecutului

Agenţia MEDIAFAX lansează Campania #CentenarulRoşu, la 100 de ani de la momentul în care comunismul a început să prindă rădăcini.O campanie eveniment despre istoria cunoscută şi mai puţin cunoscută, efectele revoluţiei ce avea să producă unele dintre cele mai mari transformări.

Pescador cu 70 de migranţi, dintre care o treime copii, interceptat de poliţiştii de frontieră, la Mangalia

Un pescador cu zeci de migranţi a fost interceptat, duminică seara, la Mangalia, de poliţiştii de frontieră români. Ambarcaţiunea a fost imediat escortată spre sediul Grupului de Nave Mangalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici