Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

435 afișări

Sindicaliştii ANP cer revocarea eliberării condiţionate a lui Gigi Becali pentru că l-a ameninţat pe directorul penitenciarului Jilava/ Reacţia lui Becali: La mine s-a terminat termenul pentru eliberare condiţionată

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut, luni, revocarea liberării condiţionate a lui Gheorghe Becali, întrucât acesta l-a ameninţat pe directorului Penitenciarului Jilava, închisoare în care se află vărul său, Victor Becali.

Accident dramatic în Maramureş: Un copil de 4 ani a fost omorât de câinele unchiului său. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele bărbatului

Poliţiştii din Maramureş au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat al cărui câine a omorât un copil de 4 ani şi jumătate, muşcându-l de gât. Copilul era în grija bunicilor, întrucât mama acestuia este plecată la muncă în străinătate, iar tatăl nu se afla acasă în momentul incidentului.

Aeroportul Otopeni a suplimentat posturile pentru controlul documentelor, din cauza aglomeraţiei

Aeroportul Otopeni a suplimentat posturile pentru controlul documentelor, pe fluxul de sosiri, pentru fluidizarea traficului şi diminuarea timpului de aşteptare la controlul frontierei, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

FOTO, VIDEO | CUTREMUR în Italia: Doi morţi şi zeci de răniţi în urma seismului din sudul ţării/ MAE: Nu există cetăţeni români printre victimele cutremurului din Ischia

Cel puţin două persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite în urma cutremurului de suprafaţă produs luni seară în sudul Italiei, afirmă surse citate de publicaţiile La Repubblica şi Corriere della Sera.

Românul în vârstă de 33 de ani, rănit în atentatul de la Barcelona, este în stare stabilă

Starea de sănătate a românului internat după ce a suferit răni grave în urma atentatului de la Barcelona a înregistrat o evoluţie pozitivă, dar se află în continuare sub supraveghere medicală, a precizat marţi MAE, într-un răspuns la o solicitare a Mediafax.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici