Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

60 afișări

Iohannis şi Macron vor avea o conferinţă de presă comună si vor merge la Muzeul Satului

Preşedintele Franţei Emmanuel Macron va sosi la Bucureşti joi, unde se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, apoi cei doi şefi de state vor merge împreună la Muzeul Satului.

Sindicaliştii ANP cer revocarea eliberării condiţionate a lui Gigi Becali pentru că l-a ameninţat pe directorul penitenciarului Jilava/ Reacţia lui Becali: La mine s-a terminat termenul pentru eliberare condiţionată

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut, luni, revocarea liberării condiţionate a lui Gheorghe Becali, întrucât acesta l-a ameninţat pe directorului Penitenciarului Jilava, închisoare în care se află vărul său, Victor Becali.

Persoanele cu dizabilităţi protestează în faţa Ministerul Muncii: Nu vrem să fim asistaţi social

Peste 200 de persoane cu dizabilităţi protestează, marţi, în faţa Ministerului Muncii, ei spunând că sunt nemulţumiţi că Unităţile Protejate Autorizate vor fi desfiinţate, de la 1 septembrie, din cauza OUG 60/2017, iar firmele nu vor mai achita taxa de handicap către ONG-uri.

MISA, controverse şi mărturii | Cursant: M-au dat afară din Armată pentru că eram yoghin

MISA a fost de-a lungul timpului o organizaţie controversată, atât din cauza condamnării lui Gregorian Bivolaru, cât şi din cauza informaţiilor referitoare la derapajele morale ale cursanţilor. Pe de altă parte, cursanţii spun că societatea, care deseori îi judecă, nu este informată pe deplin.

Igor Dodon: Unionismul este cel mai grav factor destabilizator în Republica Moldova

Preşedintele moldovean Igor Dodon a declarat că unionismul este cel mai grav factor destabilizator în Republica Moldova, iar Statele Unite şi România au interesul să menţină conflictul din Transnistria, relatează site-urile Agora.md şi Radio Europa Liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici