Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

494 afișări

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, se va afla azi în vizită în România

Preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, va efectua astăzi o vizită în România, la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, discuţiile vizând dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei bilaterale, dar şi teme aflate pe agenda europeană.

Traficul feroviar între staţiile Câineni şi Cornet, judeţul Vâlcea, este în continuare blocat

Traficul feroviar între staţiile Câineni şi Cornet, judeţul Vâlcea, unde un tren a lovit un TIR, miercuri seara, după ce şoferul maşinii de mari dimensiuni a adormit la volan şi a ajuns pe şine, este în continuare blocat.

BACALAUREAT 2017, sesiunea de toamnă: Absolvenţii de liceu susţin, joi, proba la alegere. Vezi când vor fi publicate primele REZULTATE BAC 2017

Absolvenţii de liceu susţin, joi, cea de-a treia probă a Bacalaureatului, sesiunea a doua, fiind vorba despre proba la alegere, în funcţie de profil şi specializare. Primele rezultate vor fi publice pe 1 septembrie.

Trafic îngreunat pe Centura Capitalei din cauza unui TIR defect. Coloane de maşini pe un kilometru

La ora transmiterii ştirii, traficul rutier este îngreunat pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, în localitatea Chiajna, din cauza unui TIR care s-a defectat, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

#CentenarulRosu: De la utopia socialistă, la eşecul comunismului şi destrămarea Pactului Varşovia (I)

Ideologia socialistă, reacţie la capitalismul considerat abuziv, a asumat construirea unei societăţi cu principii marxiste precum dispariţia claselor sociale şi atingerea utopiei comuniste, devenind model totalitar, cu un stat sovietic represiv ce a exportat doctrina în Europa de Est, până la eşec.

Cine câştigă din afacerea contractelor part-time: Salariatul devine mai sărac, antreprenorului îi este mai greu să-şi facă treaba, dar statul ar putea încasa 1,5 miliarde de lei în plus în acest an

Statul ar urma să încaseze în următoarele cinci luni încă 1,5 mi­liarde de lei din contribuţiile sociale aferente celor peste 644.000 de salariaţi part-time pentru care angajatorii vor fi nevoiţi să mărească nivelul taxelor plătite, arată un calcul al ZF pe baza informaţiilor de la Ministerul Muncii. Din luna septembrie, contractele în regim part-time încheiate pe salarii sub cel minim vor fi impozitate la nivelul salariului minim pe economie de 1.450 de lei brut pe lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici