Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

101 afișări

Casa Regală: Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată

Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată, are o stare de spirit bună, potrivit unui anunţ făcut de Casa Regală, cu ocazia vizitei principesei Elena în Elveţia.

Grav accident rutier în Germania | MAE a anunţat că în autocar erau 42 de români

42 de români au fost implicaţi în accidentul cu autocar petrecut miercuri în Germania, patru dintre aceştia fiind supuşi unor investigaţii medicale amănunţite, starea lor fiind stabilă, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Transportatorii acuză gratuitatea destinată studenţilor ca fiind "discriminatorie" şi cer explicaţii de la ministrul Finanţelor

Transportatorii acuză gratuitatea transportului feroviar acordată studenţilor, susţinând că se aplică discriminatoriu şi că urmăreşte obţinerea de avantaje financiare din bani publici; aceştia cer Ministerului Finanţelor, printr-o scrisoare deschisă, să explice acordarea subvenţiilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici