Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri

78 afișări

Preşedintele Comisiei SRI intenţionează să propună audierea lui Sebastian Ghiţă prin videoconferinţă

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat, joi, pentru agenţia de presă Mediafax, că intenţionează să propună comisiei audierea prin videoconferinţă a fostului deputat Sebastian Ghiţă, aflat în prezent în Belgrad.

UNJR şi AMR cer CSM apărarea independenţei Justiţiei faţă de presiunile pe care Kovesi le-ar fi făcut asupra inspectorului Focică / CSM sesizează Inspecţia Judiciară

UNJR şi AMR au cerut CSM să se sesizeze în vederea apărării independenţei sistemului judiciar faţă de pretinsele presiuni pe care Laura Codruţa Kovesi le-ar fi făcut asupra procurorului inspector Mihaela Focică. Asociaţiile cer efectuarea unei anchete şi audierea în plenul CSM a celor implicaţi.

Liviu Dragnea: Hrebenciuc a organizat întâlniri pentru schimbarea conducerii PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat joi că Viorel Hrebenciuc a organizat, înainte, în timpul şi după moţiunea de cenzură, întâlniri în care vorbea despre schimbarea conducerii partidului, el arătând că acesta nu a înţeles că PSD s-a schimbat şi nu se mai poate spune că „PSD e a lu’ ăla”.

Un bancher vrea să-l convingă pe premier să-şi încaseze salariul pe card: Băncile nu mai au comisioane la carduri

Vicepreşedintele BCR, Dana Demetrian, a declarat joi că pentru a-l convinge pe Mihai Tudose să-şi încaseze salariul pe card i-ar prezenta dezavantajele menţinerii cash-ului din perspectiva economiei naţionale.

O vânzătoare din Bacău, reclamată la OPC de cliente că face ochi dulci bărbaţilor

O femeie din Moineşti a reclamat la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Bacău că angajata unui magazin din oraş ”face ochi dulci” bărbaţilor, inclusiv soţului ei. O altă reclamaţie inedită a fost făcută la sfârşitul lunii mai, când un bărbat a cerut înlocuirea unor prepeliţe.

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, denunţă discursul "ieftin" şi "stupid" al lui Donald Trump

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a denunţat, joi, discursul "ieftin", "urât" şi "stupid" al preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici