Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri

776 afișări

Iohannis şi-a contramandat vizita în Ucraina, ca urmare a adoptării noii legi a educaţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că şi-a contramandat vizita pe care o avea programată în Ucraina, după adoptarea, de către Rada Supremă, a noii legi a educaţiei.

Cazul Focică de la Inspecţia Judiciară | Plângerea penală pentru şantaj va fi cercetată de DNA, după ce Parchetul General şi-a declinat competenţa

Plângerea depusă de inspectoarea judiciară Mihaela Focică va fi cercetată de procurorii anticorupţie, după ce, joi, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să-şi decline competenţa, au precizat surse judiciare pentru Mediafax. 

Fostul procuror Negulescu, înregistrat când comanda un denunţ. Martor: Băgăm nevinovaţi la puşcărie

Mircea Negulescu, fostul procuror DNA Prahova, a fost înregistrat în timp ce îi cerea unui martor cu identitate protejată să semneze un denunţ împotriva omului de afaceri Sebastian Ghiţă, iar acesta din urmă îi spune că „anul trecut scriam de Cosma şi se duce nevinovat la puşcarie”

Nicăieri în UE contribuţiile sociale nu sunt trecute integral în sarcina angajatului. Cui foloseşte acest experiment prin care este chemată să treacă, iarăşi, România?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici