Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri

84 afișări

VIDEO | Momentul în care cade poarta de intrare în Timişoara, omorând un tânăr de 24 de ani

A apărut o filmare care surprinde momentul în care cade poarta de intrare în municipiul Timişoara. Poarta de intrare în Timişoara care s-a prăbuşit în timpul furtunii de duminică a omorât pe loc un tânăr de 24 de ani. Aceasta fusese modernizată în urmă cu doi ani, lucrare pentru care primăria a plătit unei firme locale peste 50.000 de euro. Momentul propriu zis se află pe înregistrare la minutul 1.03.

Sevil Shhaideh, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, acuzată de abuz în serviciu. În acelaşi dosar, "Insula Belina", DNA cere şi încuviinţarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb

Sevil Shhaideh a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu de către procurorii DNA în dosarul " Insula Belina", a anunţat ulterior Direcţia Naţională Anticorupţie.

Sistemul "Alert", funcţional în câteva săptămâni. Cum va funcţiona şi ce informaţii vor fi transmise pe telefon care să alerteze populaţia în cazul calamităţilor

Mesajele de pe sistemul "Alert" vor ajunge în cel mult un minut de la emiterea lor pe toate telefoanele din raza vizată de o calamitate, nu doar pe dispozitivele smartphone. Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat vineri că sistemul va transmite doar mesaje care vizează situaţii grave. Premierul Mihai Tudose a avut, vineri, o întâlnire cu reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cei ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), dar şi cu operatorii de telefonie, pe „Sistem Alert”.

Cod GALBEN de ploi torenţiale pentru 16 judeţe din estul ţării

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, valabilă de vineri de la ora 15.00, până sâmbătă la ora 10.00, care vizează 16 judeţe din estul şi nord-estul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici