Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri

283 afișări

Stănescu: Le voi ruga pe Plumb şi Shhaideh să nu-şi dea demisia. Dosarul, "o făcătură"

Senatorul PSD Paul Stănescu, liderul organizaţiei judeţene Olt, a declarat, luni, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că le va ruga pe Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh să nu-şi dea demisiile din funcţii, deoarece dosarul DNA "e o făcătură".

Analiştii CFA România anticipează deprecierea leului şi creşterea dobânzilor în următoarele luni. Încrederea lor în economie a scazut pentru a treia lună consecutiv

Analiştii CFA România anticipează deprecierea leului şi majorarea ratelor de dobândă la leu în următoarele luni. Indicatorul de încredere economică a scăzut cu 9 puncte în august, faţă de luna iulie, la valoarea de 50,7 puncte, fiind pentru a treia lună la rând în scădere, a transmis instituţia.

Cutremur cu magnitudinea de 4,3 în zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 4,3 pe scara Richter a avut loc, luni, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Podul Calafat Vidin se închide de la ora 13.00 până la 15.00 pentru reparaţii/ Circulaţia va fi întreruptă şi joi

Podul Calafat Vidin se închide, luni, de la ora 13.00 până la 15.00, pentru lucrări de reparaţii. Circulaţia va fi întreruptă şi joi, între orele 13.00 - 15.00, maşinile urmând să fie oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat.

VIDEO | Un şofer a fost surprins gonind cu 211 kilometri la oră, pe autostrada A3

Treizeci şi doi de şoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost prinşi, în ultima săptămână, de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 211 km/h, pe autostrada A3.

#CentenarulRosu | Povestea singurului ziar românesc care a apărut în Siberia, cu 100 de ani în urmă

Apariţia ziarului „Gazeta Transilvaniei” în Siberia, în mijlocul Corpului al 2 – lea de voluntari români sub conducerea Comitetului Român din Rusia este definită de jurnalistul Victor Branişte, în Almanahul Presei din 1936, drept unul dintre cele mai impresionante momente din viaţa gazetei transilvane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici