Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

766 afișări

Mii de bugetari protestează în Piaţa Victoriei, nemulţumiţi de măsurile Guvernului: "Vrem să ne dea ceea ce ne-au promis în campanie". Care sunt principalele revendicări / Restricţii de trafic în Bucureşti - FOTO, VIDEO

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel Alfa” a anunţat că va continua seria de proteste, în urma mai multor decizii ale Guvernului, aceştia urmând să picheteze, miercuri dimineaţa, în Piaţa Victoriei. Şi Federaţia Solidaritatea Sanitară anunţă că va participa la miting.

Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea ar putea fi audiaţi în comisia de anchetă pentru arhiva SIPA

Comisia de anchetă pentru arhiva SIPA intenţionează să îi audieze pe foştii miniştri ai Justiţiei, procurorul general şi şefi ai SRI din 2005 şi până în prezent, printre aceştia numărându-se fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, şi Laura Codruţa Kovesi, procuror general între 2006-2012.

Mihaiela Iorga, la DNA Ploieşti: Am venit pentru că am fost citată. Nu ştiu de ce, voi afla/ Reacţie după întâlnirea cu ministrul Justiţiei: Un procuror revocat din DNA nu este unul lipsit de drepturi

Procurorul Mihaiela Iorga Moraru a declarat, miercuri, la sediul DNA Ploieşti că a venit „pentru că a fost citată” în calitate de martor într-un dosar privind infracţiuni de favorizare a făptuitorului şi fals intelectual, însă nu cunoaşte care este dosarul în care i se cer declaraţii.

Comisiile reunite au respins proiectul UDMR privind reducerea pragului de reprezentare la 10% pentru folosirea limbii materne în relaţia cu administraţia publică/ Dezbaterea, marcată de controverse

Comisia juridică şi Comisia de administraţie au respins, miercuri, cu majoritate de voturi proiectul de lege propus de UDMR care prevedea reducerea pragului de reprezentare de la 20% la 10% pentru folosirea limbii materne în relaţia cu administraţia publică.

România, condamnată de CEDO în cazul unui minor bătut de tatăl său. Opt ani petrecuţi în instanţele româneşti ca să demonstreze agresiunile

România a fost condamnată de CEDO la plata unor daune de 10.000 euro în cazul unui minor care nu ar fi fost apărat de stat de agresiunile tatălui său, potrivit organizaţiei neguvernamentale Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH).

Indicele ROBOR la trei luni a SCĂZUT la 1,79%

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a scăzut miercuri la 1,79%, faţă de nivelul de 1,80% înregistrat cu o zi înainte, datorită intervenţiei Băncii Naţionale a României (BNR), conform informaţiilor publicate de instituţie.

Iubita atacatorului din Las Vegas a sosit în SUA şi aşteaptă să fie interogată

Marilou Danley, partenera atacatorului din Las Vegas, Stephen Paddock, a sosit marţi seara pe aeroportul internaţional din Los Angeles, unde a fost întâmpinată de autorităţi şi aşteaptă să fie interogată, potrivit unui oficial al forţelor de aplicare a legii, citat de The New York Times.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici