Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

764 afișări

Primăria Capitalei propune ajutoare sociale de până la 1.200 de lei pentru familiile monoparentale

Primăria Capitalei vrea să acorde ajutoare sociale familiilor monoparentale, ale căror venituri medii lunare nu depăşesc suma de 530 de lei, se arată într-un document aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), care va avea loc în 31 octombrie.

Activitatea Direcţiilor Permise Auto, sistată din cauza unor defecţiuni tehnice / Carmen Dan, prezentă la sediul instituţiei, pentru a afla cât durează repararea serverelor: Activitatea de joi va fi recuperată în weekend

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a mers, joi, la sediul Direcţiei Permise Auto, pentru a afla cât durează lucrările de reparaţie a echipamentului care a dus la blocarea activităţii instituţiei şi pentru a vedea care este situaţia persoanelor programate pentru obţinerea carnetului auto.

Patriarhul Kiril al Rusiei vine astăzi la Bucureşti, unde participă la ceremoniile dedicate Sfântului Dimitrie cel Nou

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Preafericitul Părinte Kiril, vine joi, la Bucureşti, unde va lua parte la ceremoniile dedicate Sfântului Dimitrie cel Nou, potrivit Patriarhiei Române.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici