Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1234 afișări

#Colectiv: Celebra barocameră pentru arşi de la Floreasca, care a dus la demiteri şi dosare penale, zace nefuncţională şi acum, la doi ani de la tragedie

Barocamera de la Spitalul Floreasca nu poate fi folosită nici în prezent, deşi au trecut doi ani de la tragedia din „Colectiv”, moment în care echipamentul a atras atenţia publică pentru s-au cheltuit aproximativ patru milioane de lei, iar victimele incendiului nu au putut fi tratate aici.

#Colectiv | Alexandra Furnea, o tânără cu sechele care a supravieţuit incendiului şi condiţiilor din spital, îşi deschide acum sufletul: Asistenta, printre lacrimi, cântă o doină. Îmi e frică să nu mor în cada verde

Alexandra Furnea, unul dintre supravieţuitorii de la Colectiv, scrie, la doi ani de la incendiu, infernul prin care a trecut după noaptea de 30 octombrie 2015. Tânăra prezintă realitatea cruntă dintr-un spital românesc, dar şi cum au ajuns rănile ei pline de infecţii intraspitaliceşti.

ANM a emis o informare de vânt puternic, lapoviţă şi ninsori

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de intensificări temporare ale vântului, precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte şi disconfort termic, valabilă de vineri, de la ora 21:00, până luni, ora 23:00.

Vladimir Putin a lansat PERSONAL rachete intercontinentale cu potenţial NUCLEAR în cursul unor exerciţii

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a lansat personal patru rachete intercontinentale care pot transporta încărcături nucleare în cursul unor exerciţii desfăşurate în cursul nopţii de joi spre vineri în mai multe zone din Rusia, anunţă Kremlinul.

Arabia Saudită a oferit cetăţenie unui robot feminin, în timp ce restricţionează drepturile femeilor

Unui robot cu trăsături feminine din Arabia Saudită i s-a garantat săptămâna aceasta cetăţenia saudită, fapt ce a atras critici pentru că mecanismul automat pare să aibă mai multe drepturi decât milioane de femei şi străini ce trăiesc în statul din Golful Persic, informează ABC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici