Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1226 afișări

Guvernul a declanşat procedurile de identificare a finanţării pentru cinci spitale regionale

Membrii cabinetului discută, în şedinţa de miercuri, un memorandum privind procedurile de finanţare a construirii a cinci spitale regionale, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, precizând că se încep procedurile şi pentru obţinerea terenurilor pe care spitalele vor fi edificate.

Olguţa Vasilescu: Salariile nu scad deloc. Domnul Hossu interpretează vorbele noastre şi ale patronatelor/ REPLICA dură a liderului sindical: Minte cu tupeu

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a susţinut, miercuri, că salariile nu scad deloc, nici măcar în cazul persoanelor care obţin venituri din activităţi independente, ea acuzând faptul că preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, interpretează spusele guvernanţilor şi ale patronatelor.

DECLARAŢIA ZILEI. Tudorel Toader: Un penitenciar va fi construit la Unguriu. În noiembrie mergem la CEDO cu foaia de parcurs

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că un nou penitenciar va fi construit în locul a două unităţi militare de la Unguriu, urmând ca în noiembrie să prezinte CEDO măsurile luate sau preconizate pentru ameliorarea condiţiilor din închisori.

O navă de marfă ce avea 11 persoane la bord s-a scufundat în Marea Neagră/ Cel puţin patru membri au murit

O navă de marfă ce avea 11 persoane la bord s-a scufundat, miercuri, în Marea Neagră, în apropierea oraşului Istanbul, a anunţat premierul turc Binali Yildirim, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Moneda virtuală BITCOIN doboară un nou record şi ajunge la valoarea de 6.500 de dolari

Bitcoin a doborât un nou record şi a ajuns la valoarea de 6.500 de dolari, după ce grupul bursier american CME a anunţat că va lansa contracte futures pentru bitcoin, potrivit CNBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici