Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1273 afișări

AUDIERI în Comisia pentru alegerile din 2009 | Udrea: Statul paralel, creat în 2009 / Oprea colabora cu Maior şi Coldea, fiind în conflict cu Geoană şi Vanghelie/ Planul în privinţa României, implementat cu partenerii din CIA ai conducerii SRI | VIDEO

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 s-a reunit, joi, pentru a-i audia pe Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău. Luni, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir s-a prezentat în faţa acestei comisii.

Iohannis îl atacă pe Toader: Aşa nu se legiferează. De la a corecta până la a ciopârţi e cale lungă / Preşedintele: Inspecţia Judiciară trebuie să rămână la CSM

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a mers cu pachetul de legi ale Justiţiei în Parlament, fără a avea drept de a legifera, demonstrând că se poate şi mai netransparent decât până acum.

Tudose, avertisment în Guvern, legat de minerit: Cine nu înţelege situaţia să îşi caute de muncă

Premierul Mihai Tudose transmite miniştrilor de resort care au în subordine problema mineritului, că dacă nu vor găsi o soluţie, să îşi caute alt loc de muncă. Mihai Tudose şi Liviu Dragnea s-au aflat joi la Termocentrala Mintia.

Producători: Mii de medicamente vor dispărea odată cu noua creştere a taxei clawback ce va duce la "prăbuşirea industriei farmaceutice locale"

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) avertizează că nivelul taxei clawback a crescut, din nou, cu 25%, fapt ce va duce la dispariţia mai multor medicamente ieftine şi la „prăbuşirea industriei farmaceutice locale”, potrivit unui comunicat de presă.

Bărbatul eliberat prin legea recursului compensatoriu, acuzat că a violat o tânără, în Bucureşti, la trei zile de la ieşirea din închisoare, a fost arestat

Bărbatul de 33 de ani, din Capitală, acuzat că a violat şi tâlhărit o tânără pe care a abordat-o la ieşirea dintr-un club şi pe care s-a oferit să o conducă acasă, a fost arestat preventiv. Suspectul fusese eliberat ca urmare a intrării în vigoare a legii recursului compensatoriu.

Coreea de Nord neagă informaţiile privind incidentul din poligonul nuclear

Administraţia din Coreea de Nord a infirmat, joi, informaţiile privind un incident produs într-un poligon nuclear nord-coreean, care s-ar fi soldat cu sute de morţi, informează site-ul agenţiei Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici