Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1076 afișări

ACCIDENTUL din Capitală în care au ars patru maşini: Tânăra de 18 ani, rănită marţi seara, este în stare foarte gravă

Tânăra în vârstă de 18 ani, rănită marţi seara în accidentul ce a avut loc pe strada Baicului din Bucureşti în urma căruia a murit o persoană şi patru maşini au ars, este în stare foarte gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, potrivit şefului UPU Floreasca, Bogdan Opriţa.

Modificarea Codului Fiscal, pusă pentru a treia oară pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, în timp ce criticile la adresa revoluţiei fiscale s-au înmulţit

Membrii Guvernului se reunesc la Palatul Victoria, miercuri, de la ora 15.00, pentru a discuta propunerile de modificare ale Codului Fiscal, în contextul în care şedinţa anunţată iniţial pentru vineri a fost amânată de două ori, iar criticile la adresa propunerilor s-au înmulţit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici