Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

561 afișări

CE: Deficitul bugetar, prognozat să crească din cauza majorărilor salariale la 3,9% din PIB, în 2018

Deficitul bugetar este prognozat să crească din cauza majorărilor salariale din sectorul bugetar stabilite prin legea salarizării unitare şi să ajungă la 3,9% din PIB în 2018 şi 4,1% în 2019, avertizează Comisia Europeană în raportul previziunilor de toamnă publicat joi.

Asociaţia Pacienţilor acuză Spitalul de Arşi: Minerul de la Uricani a murit din cauza infecţiilor nosocomiale luate din spital/ Ministerul Sănătăţii cere verificări - FOTO Raportul analizelor medicale

Cel de-al doilea miner care a murit în urma accidentului de la Mina Uricani a decedat din cauza infecţiilor nosocomiale contactate în Spitalul de Arşi, din Capitală, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Asociaţiei pentru protecţia pacienţilor din România, Vasile Barbu.

Principesa Elena, după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai: Sunt dezamăgită şi îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. A dat dovadă de dispreţ faţă de România

Alteţa Sa Regală Principesa Elena, mama lui Nicolae Medforth-Mills, se declară "dezamagită şi îngrijorată" de comportamentul fiului său, după ce acesta a încercat să forţeze uşa de la reşedinţa din Elveţia a Regelui Mihai, în încercarea de a-şi vedea bunicul.

Ce MESAJ transmite lupul stilizat, logoul câştigător al preşedinţiei României a Consiliului Uniunii Europene - FOTO

Concursul privind desemnarea logoului preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene din 2019 a fost câştigat, joi, de un elev al Colegiului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Ioan Nicolae Dobrinescu, cu un lup stilizat.

Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Votul pentru Agenţia Medicamentului e politic, ca la Eurovision

Rodica Nassar, secretar de stat în ministerul Sănătăţii, a declarat pentru MEDIAFAX că România are un dosar complet în ceea ce priveşte relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului, dar spune că votul în acest caz este unul politic, "asemănător cu cel de la Eurovision".

Cea mai mare captură de droguri din istoria Columbiei: 12 TONE de cocaină / Valoarea uriaşă la care au fost estimate/ Cine este omul pentru capturarea căruia SUA au oferit o recompensă de 5 milioane dolari | FOTO

Preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a anunţat miercuri că poliţia a descoperit 12 tone de cocaină, cea mai mare captură de droguri din istoria acestei ţari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici