Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

202 afișări

Parchetul General respinge sesizarea lui Kovesi privind autenticitatea înregistrărilor din şedinţa DNA. Dosarul privind înregistrările a fost clasat

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a clasat dosarul deschis în urma sesizării Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) referitor la înregistrările cu Laura Codruţa Kovesi apărute în presă, au precizat reprezentanţii Parchetului pentru MEDIAFAX.

Institutul de Sănătate Publică: 94 de cazuri noi de rujeolă confirmate în ultima săptămână

Numărul total de cazuri confirmate de rujeolă în România raportate până vineri este de 9.822, cu 94 mai multe decât săptămâna trecută, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul Institutului de Sănătate Publică (INSP)

Cel mai ridicat nivel din 2013 | Rata anuală a preţurilor a fost de 2,6% în octombrie

Rata anuală a preţurilor a fost de 2,6% în octombrie, preţurile de consum au crescut cu 1,28% în octombrie faţă de luna trecută, preţurile combustibililor crescând cu 3,4% după majorarea accizelor, iar preţurile energiei electrice s-au mărit cu 6,9%, potrivit datelor publicate vineri de INS.

O adolescentă a ajuns la spital cu arsuri, după ce flăcările i-au cuprins locuinţa

O adolescentă în vârstă de 17 ani din localitatea Dipşa, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost transportată, vineri, la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, după ce a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe 30% din suprafaţa corporală, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa.

Mai multe zboruri Tarom vor întârzia după ce o cursă a companiei a fost anulată joi seară/ Ministrul Apărării, europarlamentari, jurnalişti, la bord

Mai multe zboruri Tarom vor întârzia vineri după ce o cursă a companiei, la bordul căreia se aflau şi ministrul Apărării şi secretatul de stat care supervizează domeniului aviaţiei, a fost anulată joi seară, pentru verificări suplimentare la sistemul de aviaţie, informează Tarom.

Scrie negru pe alb | La ce dată şi oră va ieşi Marea Britanie din Uniunea Europeană

Guvernul britanic va propune un amendament la proiectul de lege privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană pentru a stabili data exactă, din dorinţa de a evita orice confuzie, a declarat joi ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, relatează site-ul BBC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici