Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

607 afișări

Cod galben de ceaţă în Iaşi, Vaslui şi Botoşani. Trafic oprit pe două drumuri din cauza viscolului

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o atenţionare nowcasting de ceaţă pentru judeţele Iaşi, Vaslui şi Botoşani, valabilă până la ora 10.00, Centrul Infotrafic informând că traficul este oprit pe două drumuri naţionale, din cauza căderilor de zăpadă şi a viscolului.

Relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului, decisă, luni, în urma unui vot secret. Noul oraş, printre care şi Bucureştiul, selectat pe criterii politice

Relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului (AEM) va fi aleasă, luni, în urma unui vot secret exprimat pe baza criteriilor politice, oportunitatea ca România să găzduiască această instituţie fiind benefică mai ales în ce priveşte dinamizarea sistemului sanitar din ţara noastră.

Trafic oprit într-o localitate din Vâlcea, din cauza unui accident cu 4 maşini

Circulaţia este oprită, luni dimineaţă, pe DN 64, în localitatea Râureni, judeţul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Comisia de Apărare din Senat, convocată luni pentru a aviza achiziţia sistemelor de rachete Patriot

Comisia pentru Apărare din Senat se reuneşte luni pentru a discuta achiziţia rachetelor Patriot, anunţul fiind făcut după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că proiectul de lege va intra pe ordinea de zi a şedinţei de plen, opoziţia criticând absenţa PSD-ALDE de la lucrările Comisiei.

Discuţiile pentru formarea unui nou guvern în Germania au eşuat, lucru ce ar putea duce la organizarea de alegeri anticipate

Negocierile pentru formarea unui nou guvern de coaliţie în Germania au eşuat după ce Partidul Democraţilor Liberi (FDP, centru-dreapta) s-a retras de la discuţii, iar acest lucru ar putea duce la organizarea de alegeri anticipate, informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici