Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

408 afișări

DECLARAŢIA ZILEI | Daniel Funeriu, mesaj pentru Principesa Margareta: Cucoană, nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, o critică pe Principesa Margareta, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru Săvârşin " în afară de a-i exploata frumuseţile" şi îi recomandă ca,înainte să aibă grija românilor,să-i plătească în mod corect pe oamenii care lucrează acolo pentru Casa Regală.

VIDEO Camera Deputaţilor | Momentul în care parlamentarul PSD nu opreşte la trecerea de pietoni. Dosar penal pentru acesta, acuzat că ar fi vrut să dea cu maşina peste protestatari

Poliţia Capitalei a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă ce va fi înaintat Parchetului General, în cazul deputatului PSD Ioan Terea, care a susţinut că autoturismul i-a fost lovit de protestatari, aceştia din urmă declarând că parlamentarul a vrut să dea cu maşina peste ei.

Comisia specială: Înfiinţarea de servicii, birouri, alte compartimente în DNA, cu avizul CSM

Comisia pentru legile justiţiei a adoptat, joi, un amendament la L. 304/2004 privind organizarea judiciară care prevede că în cadrul DNA se pot înfiinţa servicii, birouri şi alte compartimente prin ordin al procurorului şef, dar cu avizul secţiei pentru procurori a CSM.

Bărbat dat în urmărire naţională, prins la coadă la moaştele Sfântului Nicolae duse la Brăila

Un bărbat dat în urmărire naţională pentru furturi în ţară şi în Grecia a fost prins la un pelerinaj, în timp ce stătea la coadă la moaştele Sfântului Nicolae duse la Brăila. Bărbatul a atras atenţia deoarece se manifesta zgomotos şi avea un bagaj voluminos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Consiliul de Securitate al ONU, şedinţă de urgenţă pentru a discuta statutul Ierusalimului, după decizia lui Donald Trump de a-l recunoaşte drept capitala Israelului

Consiliul de Securitate al ONU va avea vineri o şedinţă de urgenţă, la cererea a opt state membre ale organismului, pentru a discuta despre statutul Ierusalimului, după decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaşte Ierusalimul drept capitala Israelului, relatează CNN.

Un album cu cântece noi ale lui Jimi Hendrix, lansat anul viitor | VIDEO

Un album cu cântece pe care Jimi Hendrix le-a înregistrat în perioada 1968 - 1970, dar care nu au fost lansate până în prezent, va apărea pe piaţă pe 9 martie 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici