Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

510 afișări

Grav accident pe A1 | Două maşini şi un tir, implicate. Două persoane au fost transportate la spital - FOTO

Un accident rutier a avut loc, luni dimineaţa, pe A1 Bucureşti-Piteşti, sensul spre Capitală, la kilometrul 15, fiind implicate un tir şi două maşini, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. În total, în accident au fost implicate 11 persoane, două dintre ele fiind transportate la spital.

Şedinţă SOLEMNĂ a Parlamentului, dedicată omagierii Regelui Mihai. Principesa Margareta şi Patriarhul Daniel vor participa la şedinţă/ Principesa Margareta va ţine un discurs

Principesa Margareta participă, luni, la şedinţa solemnă dedicată omagierii Regelui Mihai, unde va ţine un discurs, potrivit reprezentanţilor Casei Regale a României.

PROIECT | Întărirea autorităţii poliţistului, în dezbatere publică, organizată de MAI. Închisoare pentru ignorarea avertismentelor poliţiei şi amenzi mai mari pentru cei care refuză să se legitimeze

MAI organizează, luni, dezbaterea publică privind proiectul de lege care presupune întărirea autorităţii poliţistului, acesta reprezentând răspunsul faţă de creşterea a numărului de agresiuni îndreptate împotriva personalului instituţiei.

Baltag (CSM):Judecătorii din penal simt o presiune venită dintr-o anumită parte a sistemului

Gabriela Baltag, membru CSM, a declarat, duminică seara, că secţia de investigare a magistraţilor va spori independenţa judecătorului, menţionând că mai mulţi judecători în materie penală au acuzat că simt presiuni dintr-o anumită "parte a sistemului judiciar".

Noi PROTESTE în Capitală şi în mai multe judeţe faţă de legile justiţiei/ În Piaţa Victoriei, prezenţi şi liderii Opoziţiei/ Forţele de ordine au securizat zona cu jandarmi călare/ Oamenii, în stradă la Cluj, Iaşi, Bistriţa şi Galaţi - FOTO, VIDEO

Câteva mii de persoane s-au strâns, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, protestatarii fiind nemulţumiţi de modificarea legilor justiţiei. Printre participanţii la protest sunt liderii PNL, Ludovic Orban şi Raluca Turcan, dar foşti miniştri tehnocraţi, precum Raluca Prună şi Vlad Voiculescu.

Coreea de Sud, SUA şi Japonia desfăşoară exerciţii militare antirachetă

Armata sud-coreeană a anunţat, luni, iniţierea unor exerciţii comune cu Statele Unite şi Japonia privind detectarea rachetelor balistice, pe fondul unor informaţii că regimul nord-coreean ar putea testa în curând o rachetă balistică lansată de pe un submarin, relatează site-ul agenţiei Yonhap.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici