Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

48 afișări

Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor: "Această situaţie mă nemulţumeşte profund"/ Partidele, chemate la consultări pentru formarea unui nou Guvern/ PROGRAMUL întâlnirilor

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că va chema începând de miercuri partidele la consultări, pentru ca situaţia politică generată de demisia Guvernului Tudose să nu ducă la efecte economice negative, anunţând că Mihai Fifor a fost desemnat premier interimar.

BREAKING: Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de PREMIER/ Alte două variante au fost retrase

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose, după ce Ecaterina Andronescu- o altă variantă luată în discuţie- a refuzat din start propunerea. CEx PSD a votat, marţi, în unanimitate, ca Viorica Dăncilă să fie propunerea PSD pentru premier.

Consecinţele crizei guvernamentale din România: Premierul Japoniei şi-a ANULAT vizita de la Palatul Victoria. Klaus Iohannis l-a primit pe Shinzo Abe la Cotroceni/ Premierul Japoniei: Consolidarea infrastructurii, cea mai importantă | FOTO, VIDEO

Premierul Japoniei Shinzo Abe nu a mai mers, marţi, în vizită la Palatul Victoria, în locul său participând, la o întâlnire cu vicepremierul Paul Stănescu, Kotaro Nogami, director adjunct al cabinetului prim-ministrului Japoniei. Decizia vine după demisia premierului Mihai Tudose. Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe premierul Shinzo Abe.

BREAKING | Criza politică depreciază LEUL la cel mai redus nivel din istorie şi aduce indicii bursei în roşu

Criza politică a determinat o depreciere a monedei naţionale, BNR comunicînd un curs de 4,6599 lei/euro, cel mai redus nivel din toate timpurile.

Oliver Ivanovici, un lider al sârbilor din Kosovo, a fost asasinat / UE şi SUA îndeamnă Serbia şi Kosovo să menţină "calmul"

Oliver Ivanovici, un politician sârb din Kosovo, a fost împuşcat mortal, marţi, în Kosovska Mitrovica, afirmă surse citate de presa sârbă.

Suferinţa solistei Cranberries, Dolores O'Riordan: Lupta artistei cu depresia, tulburarea bipolară, alcoolul şi abuzurile din copilărie. Ce spun prietenii despre starea ei, înainte de moarte

Era teribil de deprimată, au spus mulţi dintre prietenii solistei de la The Cranberries, Dolores O'Riordan, la aflarea veştii că artista a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra, la vârsta de 46 de ani, notează TMZ. Anul trecut, cântăreaţa a dezvăluit că pe tot parcursul carierei sale s-a luptat cu depresia şi cu tulburări psihice, culminând cu o tentativă de suicid în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici