Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

66 afișări

COD GALBEN de ninsori viscolite şi polei, până miercuri noaptea. HARTA cu zonele afectate

Meteorologii au emis o alertă de cod galben de ninsori însemnate cantitativ, viscol şi polei, valabilă până miercuri seara, la ora 20.00. Precipitaţiile vor continua şi în noaptea de miercuri spre joi spre vineri în estul, sud-estul şi centrul teritoriului, transformându-se în lapoviţă şi ninsoare, iar vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării.

ALDE a decis susţinerea Vioricăi Dăncilă, propunerea PSD, pentru funcţia de premier - surse

ALDE a decis, în şedinţa Biroului Politic Central, susţinerea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de premier, aceasta fiind propunerea PSD, după demisia lui Mihai Tudose.

Încep consultările la Cotroceni | Preşedintele Iohannis a chemat partidele politice pentru desemnarea noului premier/ PSD o propune pe Viorica Dăncilă, opoziţia cere anticipate

Consultările la Palatul Cotroceni încep miercuri la ora 12.00. Primii chemaţi sunt liderii PSD-ALDE. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că va chema începând de miercuri partidele la consultări, pentru ca situaţia politică generată de demisia Guvernului Tudose să nu ducă la efecte economice negative, anunţând că Mihai Fifor a fost desemnat premier interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici