Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

103 afișări

Liviu Dragnea: Membrii PSD cercetaţi penal pot face parte din viitorul Cabinet. Noi facem Guvernul/ CExN va centraliza propunerile şi va vota fiecare ministru în parte

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, după şedinţa CExN, că membrii PSD cercetaţi penal pot face parte din viitorul Cabinet Dăncilă, el arătând că social-democraţii au decis să îşi facă ei înşişi Guvernul şi nu alte instituţii.

Curtea Constituţională dezbate astăzi sesizările ÎCCJ şi PNL privind modificările aduse legilor Justiţiei

Obiecţiile de neconstituţionalitate formulate de ÎCCJ şi PNL referitoare la modificările aduse legilor Justiţiei, adoptate de Parlament la finalul anului trecut, figurează pe ordinea de zi a CCR de marţi.

Tel Drum cere FALIMENTUL | Compania a depus pe 17 ianuarie cererea de intrare în faliment la Tribunalul Teleorman

Compania Tel Drum Alexandria a înaintat documentaţia pentru deschiderea procedurii de faliment, un dosar fiind înregistrat la Tribunalul Teleorman, pe 17 ianuarie, cu un prim termen fixat de magistraţi pentru luni, 29 ianuarie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Congresul SUA a aprobat planul pentru reluarea activităţii guvernamentale, după trei zile de blocaj | Donald Trump a promulgat legea

Liderii republicani şi democraţi din Senatul SUA au ajuns la un acord care va permite aprobarea unui buget tranzitoriu pentru reluarea activităţilor instituţiilor guvernamentale, informează cotidianul The Washington Post.

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Australian Open 2018

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat, marţi, în semifinalele probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open, de la Melbourne, prima competiţie de Mare Şlem a anului, după ce au trecut de perechea formată din americancele Jennifer Brady şi Vania King, scor 4-6, 6-2, 6-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici