Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 11 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

150 afișări

Liderii Uniunii Europene şi premierul Marii Britanii, Theresa May, au acceptat amânarea Brexit până pe data de 31 octombrie 2019, a anunţat Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, la finalul unui summit extraordinar al Consiliului European, care a fost marcat de divergenţe franco-germane.

Preşedintele Klaus Iohannis începe, azi, consultările cu partidele pe tema situaţiei justiţiei. La Cotroceni vor participa delegaţii ale PNL, PMP, UDMR şi ale grupului parlamentar al minorităţilor naţionale. Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au spus că nu vor fi prezenţi la Palatul Cotroceni.

Vicepreşedintele Agenţiei Naţional de Administrare Fiscală, Virgil Pîrvulescu, a fost demis din funcţie printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Hotărârea a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial.

Curtea Constituţională a României se va pronunţa, azi, de la ora 10.00, asupra conflictului juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi-a asigurat ieri o cale liberă spre un nou mandat, cu ajutorul partidelor religioase de dreapta, fapt care îi conferă o majoritate parlamentară, în timp ce principalul său contracandidat şi-a recunoscut înfrângerea, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici