Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

45 afișări

Comisia specială dezbate amendamentele proiectelor pe secţia de anchetă şi legile justiţiei. PSD, ALDE, USR, DIICOT şi PÎCCJ au venit cu mai multe propuneri pentru modificarea OUG 90 şi OUG 92 care urmează să fie dezbătute. Deputatul PSD Florin Iordache, a declarat ieri, la Parlament, că a spus membrilor Comisiei de la Veneţia că este „exclus” ca PSD să renunţe la înfiinţarea secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Parlamentul European este profund îngrijorat de legislaţia reformată referitoare la legislaţia judiciară şi penală din România, în special cu privire la potenţialul de a submina independenţa sistemului judiciar, potrivit unui draft al rezoluţiei. Documentul este doar o variantă de lucru care ar putea fi votată în şedinţa de plen a Parlamentului European, din data de 14 noiembrie.

Operaţia la care a fost supus actorul Florin Busuic la Spitalul de Urgenţă din Craiova a fost finalizată cu succes. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, actorul se află acum în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operaţie minim invazivă, pentru montarea unui stent. Actorul Florin Busuioc a suferit, ieri seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova.

Un bărbat care avea în mână un obiect ce părea înţepător a intrat, ieri, în sediul unei bănci din Sectorul 3 al Capitalei, le-a cerut angajaţilor banii din casierie, dar a fugit în momentul în care aceştia au activat butonul de panică, anunţă Poliţia Capitalei. Poliţiştii fac cercetări şi încearcă să îl identifice pe bărbat.

Partidul Republican îşi menţine controlul asupra Senatului Statelor Unite, după victoriile candidaţilor republicani în Texas, Indiana şi Tennessee, însă pare să fie pe cale să piardă majoritatea în Camera Reprezentanţilor, estimează presa americană, informează Reuters. Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat într-un scurt mesaj pe Twitter că noaptea alegerilor a fost un "succes fantastic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici