Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

47 afișări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, că probabil, cu solicitarea DNA în cazul său, se doreşte ruperea coaliţiei, spunând că prin hotărârea din 2008 statul doar a intrat în legalitate cu privire la Microsoft. Tăriceanu acuză şi o campanie de "fake news" în cazul său.

Astăzi, la ora 10:00, în Sala Secţiilor Unite a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, vor avea loc tragerile la sorţi pentru desemnarea membrilor completelor de cinci judecători pentru 2018, după ce Curtea Constituţională a decis că există conflict juridic constituţional între instanţa supremă şi Parlament.

Tânărul cu arsuri pe 65 la sută din corp, care a fost rănit săptămâna trecută într-o explozie într-un bloc din Piatra Neamţ şi transferat şi operat ulterior în Belgia a murit ieri. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, declara săptămâna trecută că România nu poate trata în acest moment pacienţi cu arsuri mai mari de 50% din suprafaţa corpului.

Tragedie în Târgovişte acolo unde o fată de 13 ani s-a aruncat, aseară, de la etajul doi al blocului în care locuia după ce s-ar fi certat cu unul dintre părinţi. Potrivit anchetatorilor scandalul ar fi pornit de la telefonul mobil. Adolescenta a fost transportată la spital.

Autorităţile din Statele Unite au ordonat evacuarea a zeci de mii de persoane din mai multe oraşe din nordul statului California, în urma unui incendiu de vegetaţie izbucnit ieri, pe care pompierii nu au reuşit momentan să îl controleze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici