Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

142 afișări

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia au cerut judecătorilor să oprească protestul minerilor, care cer majorări salariale, prin ordonanţă preşedinţială. Instanţa a respins, ieri, acţiunea. Hotărârea nu e definitivă.

Doi bărbaţi din judeţul Arad au murit din cauza gripei. În cazul unuia dintre bărbaţi, analizele de laborator nu au fost încă finalizate, dar medicii cred că acestea vor confirma suspiciunea. Numărul deceselor a ajuns la 10.

Zi aglomerata la CCR, de unde vor fi dezbateri pe mai multe sesizări. Magistraţii vor discută sesizările pe Legea privind declasificarea unor documente ,sesizările PNL şi USR cu privire la numirea conducerii ASF dar şi sesizarea Opoziţiei pe OUG privind Secţia pentru anchetarea magistraţilor. Curtea Constituţională ar trebui să se pronunţe asupra sesizării privind un conflict între Parlament şi Ministerul Public

112 nu este folosit doar pentru urgenţe. Un bărbat care locuieşte în suburbia Rediu a municipiului Vaslui, într-o casă pusă la dispoziţie de Primărie cazurilor sociale, a sunat la 112 pentru a cere să îi fie curăţată zăpada din faţa porţii, deoarece nu poate ieşi cu maşina din curte.

Camera Comunelor a respins, aseară, proiectul de Acord Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu liderii Uniunii Europene, amplificând criza politică. Partidul Laburist britanic, aflat în opoziţie, a depus deja, un proiect privind organizarea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Theresa May.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici